Klubbmästerskap 2017

Den 16-17 september 2017 spelade vi klubbmästerskap för damer och herrar. Det var tredje året vi arrangerade denna tävling. Väderprognosen var precis som hela sommaren ostadig in i det sista men i två dagar var det helt underbart padelväder. Sol och näst intill vindstilla. På lördagen spelades herrarnas gruppspel. Två lag från varje grupp skulle gå vidare till söndagens slutspel. På söndagen spelade även damerna. Först gruppspel sedan en final och en bronsmatch. Efter många jämna matcher stod till slut regerande mästarna Marie Järvensivu och Camilla Andersson som segrare i damklassen och Nicklas Persson och Danny Carlsson i herrklassen.

  1. Marie Järvensivu/Camilla Andersson
  2. Maria Erlandsson/Silvia Niewerth
  3. Monia Jönsson/Engla Nilsson

 

  1. Nicklas Persson/Danny Carlsson
  2. Martin Mattsson/Jim Nyhlin
  3. Max Hansen/Marcus Järvensivu och Tobias Torstensson/Daniel Mörck
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR