SM 2017

SM spelas denna helgen i Halmstad. Bromölla Padel har haft ett par med och det var Jonas Larsson och Tryggve Larsson som ställde upp i klassen herrar 45.

I första matchen spelade de mot ett något lägre rankat par från Trestad Padelklubb. Det är alltid svårt med första matchen i en hall man aldrig spelat i men Jonas/Tryggve gick segrande ur denna match med 6-4, 6-4.

I andra matchen (8-delsfinal) ställdes de mot ett något högre rankat par från Ängelholm Padelklubb. Detta paret var seedade femma i turneringen. Jonas/Tryggve vann första set med 6-3. Vid ställningen 3-3 i andra set kom nog det som skulle avgöra matchen. Efter ett långt game där Jonas/Tryggve varit nära att bryta både fem och sex gånger så lyckades till slut motståndarna ändå hålla sin serve. Efter det var Jonas/Tryggve det jagande laget resten av matchen och det blev tyvärr förlust med 6-3, 3-6, 3-6.

Detta innebär att de slutar på en delad nionde plats i sitt andra SM. Förra året slutade de på delad femtonde på plats. Nästa år är dessa ynglingar ännu ett år mognare i sin padel. Vad kan vi förvänta oss av dem då om deras utveckling fortsätter i samma takt?

Enligt rapporter från hotellet så sitter de nu med lämplig dryck framför sig och väntar på storvinst på travet.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR