Klubbmatch

Vi har blivit utmanade av Hässleholms Padelklubb i en match mellan våra klubbar i Hässleholm.

Båda klubbarna ska representeras av två lag var. Varje lag ska innehålla tre herrpar och ett dampar. Alltså sammanlagt sex herrpar och två dampar från respektive klubb. Varje par kommer spela två matcher under dagen, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Ni som är intresserade av att vara med på detta anmäler ert intresse antingen individuellt eller som ett par till tavling@bromollapadel.se. Tävlingskommittén tar sedan ut lagen och paren utifrån intresseanmälningarna.

Detta går av stapeln lördagen den 24 februari 09-12 och 13-16. Kostnad 200:- per spelare.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR