Info om KPL och KLL – corona

På grund av rådande läge och dom skärpta kraven från folkhälsomyndigheten har idag styrelsen beslutat att pausa allt ligaspel (KPL & KLL). Detta har varit ett svårt beslut eftersom det är många som vill köra på men vi följer FHM att tävlingar och cuper inte ska hållas och med tanke på hur snabbt läget har ändrats senaste dagarna är det troligt att att ännu hårdare restriktioner kommer. Vi hoppas på er förståelse och att ni är sugna på ligaspel när vi kör igång igen. Alla ni som varit med föregående omgång behåller er plats och ny förfrågan kommer gå ut i god tid innan vi kör igång igen. Nyanmälda behåller sin köplats. Vid eventuella frågor maila info@bromollapadel.se /Styrelsen

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR