Träning
Barn, ungdom, vuxen
Seriespel
Ta dig uppåt i systemet
Turneringar
Delta i våra turneringar
Kontakta oss

Resultat

Resultat i alla våra tävlingar

Resultat

Bromölla Padel anordnar flera olika tävlingar för våra medlemmar. Det är allt från prestigefyllda  klubbmästerskap till singeltävlingar i samband med grillkvällar. I en del tävlingar väljer du din egen partner och i en del tävlingar lottar vi ihop paren, dam, mix och herr. Vi har även seriespel där alla kan delta. Paren får vara dam, mix och herr. Vi var den första padelklubben i Sverige som hade en renodlad liga för enbart damer!

Klubbmästerskap

Vi har anordnat klubbmästerskap (KM) sedan 2015 i både dam och herr. Sedan 2017 anordnar vi det även i mix. Klubbmästerskapen i herr spelas under två dagar varav den ena dagen spelas även dam. Mix spelas på en helt egen dag. Beroende på antal lag i de olika klasserna så kan paren seedas inför lottningen.

Bromölla Padel League

Bromölla Padel League (BPL) är ett seriespel med ett antal divisioner beroende på hur många par som är med. Paren flyttas upp och ner i seriesystemet beroende på sin placering. Nya lag börjar alltid längst ner. Vi spelar två omgångar per år under sommarhalvåret. BPL spelades för första gången hösten 2015 och då vi vi även först i Sverige med att ha en renodlad serie för damer!

Cup Americano

I Cup Americano (CA) så räknar man resultatet individuellt. Åtta spelare spelar alla med alla och till slut får man fram en ensam vinnare. Denna turnering spelar vi både inomhus och utomhus. Oftast spelar vi mix men CA kan även spelas med damer och herrar var för sig och med nivåindelning. Detta är en snabb turnering på 2 timmar.

Mixturneringar

Vi anordnar olika mixturneringar där vi lottar paren. Vi har haft Våryra Mixen (VyM) där vi hade lika många damer som herrar med och vi har haft Sommarmixen (SoM) där vi inte tagit hänsyn till lika många deltagare av båda könen. Dessa tävlingar avgörs under en speldag.